Gambar Cara Lipat Samosa Goreng

Me My Resepi Tips dan Tutorials Malay

Hai, kat sini dah jumpa gambar cara lipat kulit samosa goreng daripada kulit popia. Saiz bentuk segi tiga. Senang sangat sebenarnya. Kanak-kanak pun boleh buat. Boleh check setiap gambar dengan teliti untuk lebih faham. Senang je dan boleh ajak seisi keluarga untuk turut serta. Untuk resepi samosa goreng ada kat sini.    

Cara Menabung Duit Syiling Yang Betul

Me Tips dan Tutorials Malay

  Hai guys. It’s shane here. Masa untuk berkongsi sesuatu yang berguna dalam hidup kita kali ini. Menabung. Bila sebut menabung mesti ingat zaman kanak-kanak dulu. Asyik simpan duit syiling banyak. Pastu lepas beberapa tahun hilang entah pergi mana. Nak cakap parents ambik bukan, nak kata adik curi bukan, habis tu?? Haaha. That’s the reason kenapa kita malas menabung. Btw,…

Pengalaman Menggunakan Macbook Air

Apple Gadgets Macbook Tips dan Tutorials Malay

Hai, it’s shane here. Dah lama nak tulis entry pasal ni tapi asyik tertangguh je. Masih ramai lagi tak reti dan faham pasal penggunaan macbook. Tak kisah la macbook air atau macbook pro, ramai lagi tak boleh bezakan antara keduanya. Mungkin non-apple user memang tak tahu dan tak reti pasal gadget apple. Percayalah, dulu-dulu sebelum jadi apple-user pun memang kondem…

Cara Verified Paypal Guna Debit Card Maybank

Tips dan Tutorials Malay

Hai… Mungkin ramai tak tahu lagi yang anda boleh gunakan paypal walaupun tiada baki akaun dalam paypal anda. Kerana cara nak tap=up Paypal memang sukar sekali dan sangat leceh. Kecuali sekiranya anda mempunyai akaun RHB. Tetapi sekiranya anda mempunyai debit card atau credit card, anda boleh linkkan terus kepada akaun Paypal anda. Ini bermaksud apabila anda purchase online dan sign…

Follow Blog Kegemaran Melalui Bloglovin

Tips dan Tutorials Malay

Selepas pindah ke WordPress, antara masalah yang dihadapi ialah dah tak dapat follow blog-blog kegemaran di widget bloglist. Dan sekarang baru sedar kalau nak baca blog dan entries dia setiap kali posting, kira harus subscribe melalui email. Atau untuk lagi mudah, RSS. Kalau perasan, ada banyak RSS di blog dan itulah cara untuk subscribe yang paling senang. Tetapi kat sini…